Stacks Image p4130_n4141

Agenda

26 januari 2019 is er weer een Gypsy Academy voor blazers en strijkers. Heerlijk samen zigeunermuziek spelen onder leiding van professionele krachten : een violist, een fluitiste en een dirigent. Aanmelden kan tot 28 december. Klik hier voor meer informatie.

Stacks Image 4195

Foto info : Anke van der Bijl en Annemarie van Prooijen. Docenten Gypsy Academy 26 januari 2019

Februari
Winterconcert in Bodegraven ?
4: Ouderavond (bij voldoende aanmelding)
5, 6 en 7 : Groepslessen, fluitkoor
DWARS en Intermezzo
7 : Warme truien dag ! Van 7.30 tot 16.00 is er geen electrticiteit, zorg daarom dat je warm gekleed bent en gebruik de ouderwetse trekbel.
8 : Open podium Sociëteit voor Kamermuziek
15 Voorspeelavond leerlingen vanaf boek 6.
Repertoire (voorlopig) Bach Sonate in E, Poulenc Sonate, Faure Fantasie, Doppler Andante en Rondo ( eventueel omgeruild met 15 maart ?)

Maart
8-10 : Eerste ronde Pr. Christina concours regio West (Codarts Conservatorium Rotterdam)
15 Voorspeelavond leerlingen vanaf boek 2. Ieder speelt 2 stukken waarvan 1 uit het Suzuki repertoire
Voorlopig repertoire : H.Andriessen Kleine Suite

12 : Open podium Sociëteit voor Kamermuziek
13 : Lenteconcert Gouds Symfonie Orkest en Gouds Jeugd Orkest

Mei

14 : Open podium Sociëteit voor Kamermuziek
15 : Uiterste datum wijziging/opzegging seizoen 2019-20.
NTB Flautissimo Filmfestival