Individuele les gevorderden

• Wekelijks of eens per 14 dagen 30/45 minuten individuele les evt.aangevuld met een maandelijkse groepsles of ensemble. Leerzaam en vooral heel leuk !
  • Solo repertoire kan worden ingestudeerd met onze correpetitor
Knipkaart voor 10 individuele lessen van 30-45 minuten
  • Geldig voor een kalenderjaar.
Online lessen via Skype of Facetime
Op afspraak voor gevorderde spelers
Voorbereiding op concours en/of toelatingsexamen
Voor fluitisten die zich willen voorbereiden op een concours of een toelatingsexamen voor het conservatorium biedt Fluitschool Flautissimo de volgende opties:
  • Individuele fluitlessen waarbij we het gekozen repertoire grondig instuderen. (Desgewenst maken we samen een passende repertoire keuze)
  • Aparte sessie(s) met onze begeleidend pianist
  • Theorie en solfège lessen ter voorbereiding op het theoretisch toelatingsexamen

Fluitensembles & Kamermuziek

Fluitkoor DWARS
Deze groep enthousiaste, gevorderde bespelers van dwarsfluit, piccolo, alt- of basdwarsfluit repeteert eens per maand op woensdag avond en treedt regelmatig op.

Kamermuziek
Bestaande of ad hoc ensembles kunnen kiezen uit knipkaarten voor 3 of 5 coaching sessies.
Fluitschool Flautissimo werkt samen met diverse muziekdocenten uit Gouda. Ook met de Societeit voor Kamermuziek en de muziekfabriek kan worden gezocht naar spelers bij samenstelling van ensembles.

Dwarsfluitlessen voor gevorderden